Arkiv

Dansnyheter 2015

Dansnyheter 2014

Dansnyheter 2013

Dansnyheter 2012

Dansnyheter 2011

Dansnyheter 2010

Dansnyheter 2009

Dansnyheter 2008

Dansnyheter 2007

Dansnyheter senaste 7 dagarna

Med Drifters på Täfteå Loge

2011-09-21

När Drifters spelade upp till dans i Täfteå loge den 27 augusti så var det drygt 900 besökare som samlats för att dansa till dem. Kurt Sundin från SVT Västerbotten var på plats och har gjort ett reportage.

- Det blev ganska snabbt trångt och varmt på dansgolvet. Med så många dansare är det inte lätt att kunna ta ut stegen, men som jag såg det genom kameran så verkade de flesta trivas i alla fall, berättar Kurt.

- Jag fick ett samtal med bland annat Erica och Ronny i bandet, samt Linus (som är Ericas sambo och pappa till barnet) om hur det är att vara ute på turné med en baby.

Se hela reportaget nedan.

0 kommentarerKommentera denna nyhet

Junix söker medarbetare

2015-10-09

Läs vad bandets kapellmästare Gunnar Renvall skriver nedan.

- Vi söker någon som spelar gitarr och kanske har saxofon, basgitarr eller annat som biinstrument.

Vi spelar ca 110-120 jobb per år och utgår från Eskilstuna.

För mer info skicka ett mail till: junix@tele2.se så hörs vi!

Junix »

0 kommentarerKommentera denna nyhet

TV-program med Larz Kristerz söker studiopublik

2015-10-08

Tisdagen den 20 oktober ska ett TV4-program om och med Larz Kristerz spelas in. Detta sker i Eyeworks TV-studio i Göteborg (samma studio som BingoLotto sänds från). Nu söker man fans till Larz Kristerz som vill vara med i publiken. Mer info finns på bandets hemsida.

Larz Kristerz »

0 kommentarerKommentera denna nyhet

P4 Dans på pensionärsdans

2015-10-08

På söndag den 11 oktober besöker P4 Dans Salaparken där det en eftermiddag spelas upp till pensionärsdans.

Populära Norrlandsduon Barra-Bazz underhåller och vi får höra dansglada pensionärer berätta om sitt dansande i sändningen.

Programledare är Thomas Deutgen och Thomas Lundin. Programmet sänds denna vecka kl 20.15-21.00.

P4 Dans »

0 kommentarerKommentera denna nyhet

Radio! släpper digital EP

2015-10-07

Bandet Radio! släpper en digital EP. Låtarna kommer att spelas redan imorgon den 8 oktober när de spelar på Fokus i Skara. Officiellt släppkalas blir det på maran i Gävle lördagen den 17 oktober.

Man har kallat skivan "Go our own way", vilket syftar till att Radio! vågar gå sina egna vägar och inte fastna i förutbestämda fotspår.

Låtarna är:

  • Seven days a week (The Sounds)
  • Some die young (Laleh)
  • Det kommer aldrig va över för mig (Håkan Hellström)
  • Go your own way (Fleetwood Mac)

Bandet Radio »

2 kommentarKommentera denna nyhet

På dans med Kurt träffade Lihm och Wiklander

2015-10-07

Kurt Sundin, känd dansare och fotograf från Umeå, har nu senast gjort ett reportage från Hemgården i Umeå där Erik Lihm och Ann-Cathrine Wiklander höll ett musikcafé.

På Dans med Kurt »

0 kommentarerKommentera denna nyhet

Ny sångerska i Canyons

2015-10-06

Canyons har fått en ny sångerska. Hon heter Jessica Andersson Hyvärinen. Hennes första uppdrag blir att sjunga in låtar till bandets nya cd som spelas in i Emmy-studion i Kristianstad.

Hon presenterar sig så här:

"Hej alla fina Canyonsfans!

Jag ville ta tillfället i akt att presentera mig. Jessica heter jag som fått äran att börja som Canyons nya sångerska. Ett uppdrag som jag kommer att gå in med hjärta och själ i.

Jag har sjungit sedan jag var liten och musiken har alltid funnits i min familj och i mitt liv och berört på olika sätt. Jag älskar att få sprida den värme och glädje som jag känner att musiken alltid betytt för mig.

Jag ser fram emot att få möta ute på dansbanorna."

Hoppas vi ses!

Kram

Jessica

Canyons »

0 kommentarerKommentera denna nyhet

Ny säsong med Larz Kristerz på Klockargården

2015-10-05

För femte året i rad sätter nu Larz-Kristerz upp en krogshow på Klockargården i Tällberg. Krogshowen är en uppdaterad version av förra årets succé "Johannas Hylla" där Larz Kristerz framför sina populära hits blandat med komik och roliga upptåg. En helkväll med musik, mycket skratt och härlig stämning.

Kvällen inleds med servering av förrätt och varmrätt som följs av showens första del och till pausen dukar man upp en dessertbuffé och därefter kommer den andra delen av showen. Man kan också köpa till övernattningspaket på Klockargården.

De föregående åren har deras shower gått för utsålda hus, så om ni vill få en biljett gäller det att skynda på. Premiären sker den 23 oktober och showen pågår fram till och med den 7 november.

Klockaregården »

0 kommentarerKommentera denna nyhet

Idag firar vi Kanelbullens dag!

2015-10-04

Den 4 oktober firar vi Kanelbullens dag, som instiftades 1999 av Hembakningsrådet för att hylla vår hembakartradition genom att lyfta fram ett traditionellt och älskat bakverk.

Så sätt fart med er och baka kanelbullar idag eller så åker ni till närmaste konditori och köper några stycken!

Varför inte bjuda ert favoritband på kanelbullar nästa gång ni dansar till dem? Det skulle säkert uppskattas!

För olika tips och recept, se Kanelbulledagens hemsida nedan. Där kan man t.ex hitta ett recept på kanelbullar smaksatta med rabarber och vit choklad! Eller så får man tips om hur man går till väga för att baka goda glutenfria kanelbullar och mycket annat.

Kanelbullens Dag »

0 kommentarerKommentera denna nyhet

Dansvecka på Viking Cinderella

2015-10-04

I samarbete med Dansbandsveckan i Malung anordnar Viking Line en dansvecka ombord på Cinderella under tiden 25-31 januari 2016.

Fler än 30 av Sveriges bästa dansband bjuder upp till non-stop dans under hela veckan. På varje kryssning kommer bland andra Tur Åke Lindqvist och Thorleif Torstensson att vara med. Det kommer även att bli en bana med gammeldans.

Viking Line »

0 kommentarerKommentera denna nyhet

TV-program med Arvingarna söker studiopublik

2015-10-02

Onsdagen den 14 oktober ska ett TV4-program om och med Arvingarna spelas in. Detta sker i Eyeworks TV-studio i Göteborg (samma studio som BingoLotto sänds från). Nu söker man fans till Arvingarna som vill vara med i publiken. Mer information finns på Arvingarnas Facebooksida.

Arvingarna »

0 kommentarerKommentera denna nyhet

Höstlov Image Banner 340 x 190