Arkiv dansnyheter

Dansnyheter 2022

Dansnyheter 2021

Dansnyheter 2020

Dansnyheter 2019

Dansnyheter 2018

Dansnyheter 2017

Dansnyheter 2016

Dansnyheter 2015

Dansnyheter 2014

Dansnyheter 2013

Dansnyheter 2012

Dansnyheter 2011

Dansnyheter 2010

Dansnyheter 2009

Dansnyheter 2008

Dansnyheter 2007

Dansnyheter i maj 2010

Antal nyheter: 68

P4 Dans tillkännager årets Guldklavenomineringar

2010-05-31

På söndag den 6 juni är det dags för P4 Dans att tillkännage Årets nomineringar till Guldklaven.

För elfte året i rad anordnas det prestigefyllda dansbandspriset Guldklaven vid en direktsänd gala i Malung i juli. Nu på söndag kväll presenteras alla de nominerade. Direkt efter sändningen startar telefonomröstningen där du kan påverka slutresultatet.

Programledare är som vanligt Thomas Deutgen och programmet sänds kl 19.30-21.00.

P4 Dans »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/2002

Tångahallen i Vårgårda har brunnit ner

2010-05-31

Sport- och evenemangshallen Tångahallen i Vårgårda har inatt brunnit ner. Imorse pågick fortfarande släckningsarbetet och inget har kunnat räddas av hallen.

Fyra brandstationer har som mest kämpat mot lågorna. Polisen misstänker att branden är anlagd.

Senast i höstas anordnas här en större dansgala.

Borås Tidning »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/2018

En arrangör tar det tunga beslutet att lägga ner

2010-05-31

Foto: Angela Kempher

Danslogen har idag tagit emot ett ledsamt mail från Nina Fyhr, eldsjälen i Kristinehamns Dansförening och lokal dansarranagör. Så här skriver Nina (som hon gett oss tillåtselse att publicera):

Jag har just haft premiär i Björneborgs folketspark. Tyvärr så uppskattades inte arrangemanget av tillräckligt många besökare så jag har nu fått ta det tunga beslutat att ställa in resterande danskvällar där i sommar. I dagsläget är det mycket osäkert om det kommer att bli några fler danskvällar i Kristinehamn över huvudtaget. Jag har som arrangör misslyckats med att locka ut ortens befolkning till våra dansbanor och vet inte om jag ska våga ta fler risker.

Denna sista kväll var fantastisk med ett enastående vackert väder. Folketspark i Björneborg har lagt ner oerhört mycket tid och jobb på att få ordning på parken och dansgolvet. Med maskin hade man polerat så det var en perfekt yta att dansa på. Dansbandet Excess har en lång erfarenhet och är verkligen proffsiga. De bjöd på en mycket bra spelning och de få som kom hade inget att klaga på. Tyvärr så sviker publiken och eftersom allt är perfekt men det ändå inte kommer några gäster så beklagar jag mig ödmjukast för alla inblandade. Jag vet inte vad som är fel och kan tyvärr inte göra något åt det därför är jag tveksam till att arrangera fler danskvällar. Nu tar jag en paus på obestämd tid för att skriva klart min bok, ägna tiden åt familjen och mig själv.

Tack för dansen!

Nina Fyhr

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/2017

Efterlyses - telefonnummer till dansbanden

2010-05-30

Jag som skriver alla dessa nyheter har blivit av med mitt SIM-kort till mobilen och därmed tappat alla bra telefonnummer till dansbanden!

En hel del av er vet redan om detta och har gett mig era telefonnummer igen, men ni andra som inte hört talas om detta ber jag skicka mig era telefonnummer. Enklast är så klart om ni sms:ar dem direkt till mig om ni redan har mitt nummer. Skulle ni inte ha det så får ni ta kontakt via Danslogen.

Antingen via mail till [email protected] eller fyll i vårt kontaktformulär.

Det är mycket värdefullt för mig att ha era telefonnummer för att kunna stämma av vid t.ex skrivandet av nyheter, skivsläpp, danskvällar, intervjuer med banden osv! Så snälla, skicka mig era telefonnummer! Dessa kommer självklart inte att missbrukas på något sätt och används endast för Danslogens räkning.

Angela Kempher »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/2016

Jonas Lindau har en inspelningsstudio

2010-05-30

Jonas Lindau har kontaktat Danslogen och berättar att han startat en inspelningsstudio på sidan om Lindaus. JJ Danzbandz studio driver han tillsammns med en kompis från hårdrocksvärlden, Jan Åkesson, som har ett band som heter Stonelake. Inspelningsstudion är till för alla som vill spela in något men tyngdpunkten ligger på dansbandsmusiken, därav namnet, moget såväl som modernt.

Jonas och Jannes olika bakgrunderna, dansband möter hårdrock, gör att de har en bredd och kan möta mångas önskemål. Båda killarna är rutinerade musiker som nu satsar på studion såväl som låtskrivare som producenter. På hemsidan finns smakprov på 6 st nyskrivna låtar.

JJ Danzbandz Studio »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/2008

Tyskland vann Eurovision Song Contest

2010-05-30

Igår avgjordes den internationella Melodifestivalen, Eurovision Song Contest. Det blev Tyskland som vann med låten Satellit. För er som inte såg programmet igår kan ni kolla in vinnarbidraget nedan:

Vårt svenska bidrag med Anna Bergendahl tog sig inte ens till final. Danslogen skrev tidigare om Danmarks bidrag In a moment like this som skrevs av svenskarna Thomas G:son, Henrik Sethsson (Casanovas sångare) och Erik Bernholm. Denna låt hamnade på en hedervärd 4:e plats. Hur den kunde ratas i den svenska uttagningen till vår egen Melodifestival är obegripligt! Se den igen nedan:

Ovan låt har även spelats in med Scotts och Erica Sjöström från Drifters. Ni som har tillgång till Spotify kan lyssna på deras version här.

Melodifestivalen »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/2013

10-års jubileum i Sangis

2010-05-29

I den lilla norrbottniska byn Sangis kämpar en eldsjäl vid namn Krister Karinen med att hålla dansen vid liv.

Krister berättar för Danslogen:

- Sangis är en by som ligger mellan Kalix och Haparanda, uppe i östra Norrbotten. Mellan 1973 och 1983 hölls ofta dans här i byn, men sedan lades danserna ner.

- 2001 startade vi i Sangis idrottsförening och Sangis Folketshusförening upp danserna igen. Dessa är viktiga både för byn och för östra Norrbotten, samt inte minst för vår idrottsklubb.

- Denna sommar firar vi 10-års jubileum med våra danser. Premiären blir på söndag den 4 juli då kända Streaplers spelar och sedan den 29 juli kommer populära Shake till oss. Vi kommer också att köra en danskväll till hösten med kända Highlights.

Vi hoppas att många kommer till våra danser och hälsar alla varmt välkomna!

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1965

Wahlströms har releaseparty på Cinderella

2010-05-28

Onsdagen den 2 juni släpper Wahlströms sin nya skiva Vårt älskade 80-tal. Detta kommer att firas stort genom att bandet har abonnerat hela Viking Cinderella.

Alla är välkomna, båten har cirka 2.000 platser. För mer information, se Viking Lines hemsida.

Wahlströms »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/2006

Scotts-Carro i pressen

2010-05-28

Carro och Henke

Caroline Pettersson, allänt kallad Carro, som drivers bloggen Scotts fanzone har igår figurerat både i tidning och radio.

Eskilstuna Kurirens skriver den 27 maj ett reportage om henne och bloggandet.

Svergies Radio P4 Sörmand intervjuade Carro samma dag för deras morgonprogram, som ni kan lyssa på här.

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/2005

P4 Dans träffar Anne-Lie Rydé

2010-05-27

På söndag den 30 maj träffar P4 Dans Anne-Lie Rydé, en av Sveriges rockigaste sångerskor som nu gör ett album med dansbandsklassiker. Anne-Lie Rydé har tagit musiken till sitt hjärta och vi får höra några smakprov från höstens kommande album.

Kvällens livemusik står Titanix för och Scotts nya skiva Vi gör det igen recenseras.

Programledare är som vanligt Thomas Deutgen och programmet sänds kl 19.30-20.30.

P4 Dans »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1980

Callisto i Radio Fryksdalen

2010-05-27

På fredag den 28 maj har Radio Fryksdalen och programmet Dansbandstimmen med OLS nöjet att presentera Callisto från Vadstena.

Programmet sänds klockan 13:00-14:00 och även via webben för lyssnare över hela världen. Programledare är Per Olov OLS Olsén.

Radio Fryksdalen »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1935

Mona G i Radio Jönköping

2010-05-26

Mona G och Markus Redman

Foto: Mikael Redman

Varje fredag på SR Radio P4 Jönköping mellan 11.30-12.00 sänder Bo Dahlen ett dansbandsprogram som heter På dansgolvet med Bosse.

Nu på fredag den 28 maj medverkar Mona Gustafson med anledning av den nya skivan. Dessutom medverkar Markus Redman som kommer prata om vad dansmusik är för honom och lite annat smått och gott kring dansbandsmusik.

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/2004

Mats Bergmans blir dansarrangör för en kväll

2010-05-26

Danslogen blev kontaktade av Mats Bergmans som berättade att de blir dansarrangörer för en kväll. Fredag den 28 maj anordnar de en egen dans på det gamlra anrika danspalatset Pumpen Buskhyttan utanför Nyköping.

De körde tidigare en detta evenemang i slutet av maj varje år och tänkte nu återuppta denna trevliga tradition. Det blir ett sätt att dansa in sommaren!

Är det någon som behöver hjälp med vägbeskrivning så hälsar grabbarna i Mats Bergmans att ni får ringa dem på mobilnummer 070-3303179.

Alla är varmt välkomna!

Mats Bergmans »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/2003

Lasse Stefanz medverkar i Bingolotto

2010-05-26

Foto: Helmuth Petersson

På söndag den 30 maj kommer Lasse Stefanz att medverka i Bingolotto. De kommer att spela ett par låtar från deras senaste skiva Texas.

Programmet sänds i TV4 Plus kl.19.00-21.00.

Bingolotto »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1992

Releaseparty för Bhonus nya skiva

2010-05-25

Bhonus bjuder på releaseparty för sin nya skiva För allt i världen. Det kommer att firas med skumpa, öl och lite gott tilltugg. Dessutom kommer de att mingla och prata med alla trevliga människor på plats.

När? Torsdagen 27 maj kl 18.00

Var? Restaurang Palace, Brunnsparken, Göteborg

Vid 23-tiden drar Bhonus igång en show där de spelar live för er.

Välkommen till Palace, för allt i världen!

Bhonus »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/2000

Fernandoz har fått Rotary Clubs stipendium

2010-05-25

Fernandoz har fått Rotary Club i Torsbys årliga stipendium som är på 10.000 kr! Denna utmärkelsen fick de bland annat för sitt årliga åtagande i samband med Rotarys stora midsommarfirande i Torsby. I år är det den 17:e gången som de kommer att spela upp till gratisdans på Gamla Torget.

Fernandoz säger:

- Vi känner sig mycket stolta och hedrade att få mottaga ett sånt fint pris! Vi TACKAR det allra ödmjukaste!

Läs också vad Nya Wermlands Tidningen skriver.

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1999

Efterlyses - namn till ett nytt band

2010-05-24

Vi lyfter nu upp denna nyhet och ber om ännu fler förslag på bandets begäran! Inget är för dumt, bara lämna era förslag, ju fler desto bättre!

Danslogen har blivit kontaktad med anledning av att ett band vill starta upp på nytt och nu vill ha hjälp med förslag på namn.

Det är ett gäng grabbar bestående av gamla rävar inom branschen som vill starta upp med något nytt. Tonerna ska gå åt det moderna hållet.

Så kom igen nu alla tusentals Danslogenbesökare, hjälp till att lämna förslag här direkt som kommentar till nyheten. Om ni av någon anledning vill vara anonyma går det självklart bra att maila oss på [email protected] eller fyll i vårt kontaktformulär.

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1981

Missa inte att ansöka till Dansbandskampen 2010!

2010-05-23

Danslogen har blivit kontaktade av Erik Stenhammar som är castingansvarig på Baluba för Dansbandskampen. Han vill påminna om att det endast är 1 vecka kvar, senast den 1 juni ska alla ansökningar vara inlämnade.

Om ni har några frågor kring hela förfarandet eller bara känner att ni vill stämma av med någon på plats, så går det bra att kontakta Erik direkt via telefon eller mail:

Han uppmanar alla att skicka in sina ansökningar, så att inget band missar möjligheten att få vara med i tävlingen. Vänta inte heller till den sista dagen med era ansökningar!

Rent konkret så går ansökan till så att banden skickar ni in en presentation av sitt band, med bilder och namn på alla medlemmar, samt ett musikaliskt smakprov på CD. Ett mycket stort plus är om ni bifogar filmat material på DVD eller en webbadress med rörliga bilder på bandet.

Beskriv också gärna vad som gör er unika jämfört med andra dansband eller om ni har någon speciell stil och inriktning. Glöm inte att bifoga all kontaktinformation; namn, adress, telefonnummer, e-mail och eventuell webbadress. Skriv också bandets namn direkt på både CD och eventuell DVD som ni skickar med.

Posta allting till:

Sveriges Television AB

DANSBANDSKAMPEN

105 10 Stockholm

Danslogen önskar alla banden lycka till!

SVT/Dansbandskampen »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1998

Danslogen besökte Hågelbyparken

2010-05-23

Foto: Angela Kempher

I torsdags var det säsongspremiär för moderndanserna på Hågelbyparken i Tumba som ligger utanför Stockholm och Danslogen var på plats. Denna kväll var det Gamblers som spelade upp till dans, ett ungt glatt gäng som bjuder på sig själva och satsar stort på att nå fram och bli ett av de bästa banden.

Det var en fullkomligt underbar kväll med högsommarvärme och förväntningarna var höga. Är man i Stockholm och vill dansa på sommaren så finns knappast något underbarare än Hågelby. Parken är otroligt vacker med stora ytor, vatten och växter och djur, vi skulle nog vilja påstå att den är en av Sveriges vackraste folkparker!

På gräsmattorna runt dansbanan samlas en massa människor och har trevligt tillsammans; dansar, pratar, umgås och har picnic. Många glada barn brukas synas springa omkring också. Personalen är jättetrevliga och man känner sig alltid välkommen! Gott hembakat fika finns i cafét också.

Denna kväll var det endast omkring 170 dansande, något förvånande. Kanske beror det på att folk inte uppmärksammat säsongsstarten, kanske berodde det på VM i hockey som gick på TV, eller ännu hellre skulle vi vilja påstå att det är bristen på samarbete arrangörerna emellan som är orsaken till detta. Samma kväll spelade nämligen Blender på Gröna Lunds dansbana och med endast 3 mil emellan dansställena så finns det inte nog med publik för två moderna band. Blender är i särklass ett av de absolut populäraste dansbandet och med Gröna Lunds billiga säsongskort, som endast kostar 159 kr, är konkurrensen för tuff.

Man skulle verkligen önska att det hade gått att arrangera danserna på ett bättre sätt, både för arrangörer och dansare, men vi ser fram emot en härlig danssäsong.

Se alla foton från kvällen i Danslogens bildgalleri. Vi har även spelat in två låtar, där man också ser dansare på plats:

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1996

TV4 söker familjer som är intresserade av dansband

2010-05-22

Danslogen har blivit kontaktade av TV4 som söker härliga familjer med intresse för dansband!

De kommer att göra ett program som bygger på att två familjer med olika intressen/livsstil “byter mamma” med varandra i 10 dagar. De första fem dagarna lever mamman efter nya familjens levnadsvanor med jobb och regler och under den andra halvan av perioden får mamman anamma sina egna regler som den nya familjen får leva efter.

Båda familjerna kommer att ha ett kamerateam hos sig regelbundet som följer utvecklingen. På den tionde dagen blir det dags för en kär återförening som säkert slutar med glädjetårar. Tanken är att man ska få en “aha”-upplevelse över saker man kan förändra hemma, eller kanske en upplevelse över hur bra man har det hemma.

Är det någon som känner sig uppmanade att söka till detta program eller har ytterligare frågor, så kontakta Marie Nikolouzos som är ansvarig för castingen. Maila Marie direkt på e-mailadress:

[email protected]

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1997

Jannez släpper en ny skiva

2010-05-21

Jannez släpper ett nytt album onsdag den 9 juni. Skivan heter Se på oss nu och innehåller tolv låtar, varav tio är helt nyskrivet material. Producent är Thomas Thörnholm, samma som på den förra så kritikerrosade skivan.

Danslogen har fått lyssna på några smakprov från skivan och kan säga att det svänger om den i riktig Jannezstil. Man får också höra deras härliga stämsång. En gammal favorit är Mike Oldfields låt Moonlight Shadow som Maggie Reilly gjorde så stor.

Jannez »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1978

Norska Björns Orkester i Radio Fryksdalen

2010-05-20

På fredag den 21 maj har Radio Fryksdalen och programmet Dansbandstimmen med OLS" nöjet att presentera Björns orkester från Norge.

Programmet sänds klockan 13:00-14:00 och även via webben för lyssnare över hela världen. Programledare är Per Olov OLS Olsén.

Radio Fryksdalen »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1993

Wahlströms släpper en ny skiva

2010-05-20

Den 2 juni släpper Wahlströms sin nya skiva Vårt älskade 80-tal.

Wahlströms skriver på sin hemsida att de alltid velat göra en konceptskiva och när de nu fick möjligheten att göra en sådan så valde de att göra en med låtar som speglar det fantastiska 80-talet, då grabbarna i bandet växte upp och deras musikintresse skapades. När bandet startade i en källare i Vadstena så var många av de låtar du nu hittar på skivan gjutna att spela.

Wahlströms hälsar att de med stolthet kan säga att denna skiva är bland den absolut roligaste och bästa de någonsin spelat in.

Wahlströms »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1975

Salsaweekend eller Folkdanshelg?

2010-05-20

Varför inte ägna helgen åt att testa någon ny dans?

I Jönköping anordnas en hel helg för alla Salsaälskare. Kl. 17.00 på fredag den 21 maj invigs festligheterna med kubansk afterwork på Comfort Hotel, sedan är det ett späckat schema hela helgen med såväl prova-på aktiviteter som dansuppvisningar och fest på kvällarna.

För mer information, se Salsa Weekend.

På söndag den 23 maj firas Folkdansringens dag i Stockholm. Kl. 10.30 påbörjas samling på Mariatorget för att fylla på ett festtåg som avgår mot Långholmen kl. 11.00. Alla är välkomna att hoppa in efter vägen! Ta med med svenska fanor, standar och bär folkdräft om ni har. Sedan blir det danser och musik och annat roligt på Långholmens friluftteater under eftermiddagen.

För mer information, se Folkdansringen Stockholm.

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1989

P4 Dans träffar Olle Jönsson

2010-05-19

Foto: Helmuth Petersson

På söndag den 23 maj träffar P4 Dans Lasse Stefanz sångare, Olle Jönsson, som berättar om deras nya skiva och vi får även lyssna på smakprov från denna.

Rolandz nya skiva Jajamen kommer också att resenceras. Programledare är som vanligt Thomas Deutgen, notera att programmet sänds denna söndag kl 19.30-20.30.

P4 Dans »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1979

Thorleif klev på fel båt

2010-05-19

Thorleif - vilse på Ålands hav

Foto: Helmuth Petterson

Expressen skriver idag att Thorleif Thorstensson, sångaren i Thorleifs, klev på fel båt och missade bandets spelning till havs.

I måndags spelade det alltid lika populära Thorleifs på Cinderella som var fullsatt. Publiken som dök upp i tisdags blev däremot besvikna om de väntade sig höra den skönsjungade sångaren. Han hade nämligen hoppat på Gabriella istället för Cinderella och var alltså på fel båt då denna lämnade kajen.

- Han ringde mig och sa att jag skulle sätta mig ner. Han satt på en annan båt ute på sjön, säger basisten Kim Lindahl.

Spelningen fick alltså genomföras utan huvudsångaren igår. Idag är dock ordningen återställd.

Expressen »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1990

Roger Bengtsson tillbaka till Casablanca

2010-05-19

Casablancas tidigare sångare Roger Bengtsson återvänder nu till bandet. Nypremiären blir idag den 19 maj i Kungälvsparken.

Casablanca »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1988

Jonas recenserar dansgalan i Norrtälje

2010-05-18

Jonas på Danslogen brukar åka runt på olika dansevenemang i Sverige. Här ger han oss sin bild av fredagens dansgala i Norrtälje som anordnades av Mötesplats Roslagen.

Själva dansen var i Norrtälje sportcentrums ishall, men innan dansen kunde man äta en buffé i en hall bredvid. De band som spelade var Zekes, Larz Kristerz och Scotts. Banden spelade i ungefär 40 minuterspass innan nästa band tog vid. Kvällens första band ut var Zekes som kom 3:a i senaste Dansbandskampen. Bandet består av fem stycken killar som har gått på musikgymnasium i Skara och bildat bandet där. Bandet kommer i år att ha en turnéplan med en bit över 100 spelningar, inte illa av ett nytt band. De spelar lite mer åt mogenbandshållet vill jag påstå, även om de spelar både nya låtar såväl som gamla godingar där de har en förkärlek till Sven-Ingvars. Bandet tycker jag har en mycket lovande framtid och de kommer säkert snart att tillhöra Top-10 på mogensidan!

Nästa band på scen var Larz Kristerz, förvaltarna av 70-talsmusiken när det gäller dansband. Här får man Flamingo, Streaplers, Vikingarna plus även en hel del nyskrivet. Bandet har en härlig spelglädje och bjuder verkligen på sig själva. När de inte spelade ställde de sig i sin mobila shop och signerade skivor.

När Scotts sedan kom upp på scenen blev det fart. Jag har inte upplevt detta band sen Dansbandskalaset 2009 men de har verkligen förvaltat 2:a-platsen från Dansbandskampen 2008. Vi fick höra alla låtar från deras andra skiva som de släppte nyligen. Bra leadsång av Henrik Strömberg och fin stämsång av de övriga.

Arrangemanget i sin helhet var väldigt bra organiserat så det finns säkert hopp om en ny gala om ett år. Publiksiffran skulle jag uppskatta till minst 2 000. Dansarna kom säkert i huvudsak från Roslagen, men sedan tyckte jag mig se folk både från Gävle, Uppsala och en och annan Stockholmare.

Kvällens programledare var Mr Dansband själv, Thomas Deutgen, känd från juryn i Dansbandskampen och P4 Dans.

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1987

Lotten fyller år

2010-05-18

Lotten fyller år idag

Foto: Angela Kempher

Idag, tisdagen den 18 maj, fyller Lotten Hansson som är sångerksa i Divine år.

Danslogen önskar henne ett stort grattis och hoppas att det blir en härlig födelsedag!

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1977

Erik Lihm fyller år

2010-05-18

Erik fyller år idag

Idag, tisdagen den 18 maj, fyller Erik som är kapellmästare i Erik Lihms år.

Danslogen önskar honom ett stort grattis och hoppas att det blir en härlig födelsedag!

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1976

Heja Norge!

2010-05-17

Idag är det den 17 maj, alltså Norges Nationaldag. Något som våra grannar i väst brukar vara duktiga på att fira!

Danslogen vill passa på att önska alla våra besökare från Norge ett härligt Nationaldagsfirande (och självklart våra svenska besökare också som firar denna dag)!

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1985

Lasse Stefanz med ny skiva

2010-05-17

Den 26 maj släpper Lasse Stefanz en ny skiva, Texas. Den ges ut via Mariann och är producerad av Svante Persson. Plattan innehåller till största del nyskrivna låtar men också några väl valda covers.

Lasse Stefanz »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1913

Alla som gillar dansband saknar själ

2010-05-16

Alla som gillar dansband saknar själ är rubriken på en artikel i tidningen Sourze. Författaren skriver vidare:

- Jag inte bara ogillar dansband, jag hyser ett avgrundsdjupt förakt, eller är det kanske rädsla, för musiken; vad den gör med mig när jag av misstag kommer i dess direkta närhet. Min livskraft sugs ur mig och jag lämnas tom och vilsen kvar.

Sedan radar han upp en massa anledningar till varför han inte står ut med fenomenet dansband. Läs och skriv vad ni tycker!

Sourze »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1984

Öppet Hus med dans på Hola folkhögskola

2010-05-16

Torsdagen den 27 maj öppnar Hola folkhögskola utanför Kramfors sina dörrar för allmänheten. Då anordnas en kväll i dansens tecken med öppna scenframträdanden och dansuppvisning av eleverna vid Holas nystartade danslinje.

Kl. 20.00-24.00 bjuder Shake upp till dans och det kommer att finnas servering och grillning på plats.

Hola Folkhögskola »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1983

Norrsken blir Fagerströms

2010-05-15

På Norrskens hemsida kan man läsa att sångaren Kim har fått ihop ett gäng glada musiker som har börjat repetera. Tillsamman med de nya medlemmarna har man nu bestämt att bandet under våren kommer att byta namn til Fagerströms, som en markering att man börja om med ngåot nytt! Under vårkanten kommer även en helt ny hemsida att se dagen ljus.

Norrsken »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1959

Premiär på Täfteå Loge

2010-05-14

Kurt Sundin har varit ute med sitt program På spaning med Kurt och spanat in premiären på Täfteå Loge utanför Umeå som hölls förra helgen.

Som vanligt var det Driftes som spelade upp på premiären. Se hela reportaget, som är nästan 10 minuter långt, genom att klicka på pilen mitt i bilden nedan.

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1982

Mats Bergmans byter bokningsbolag

2010-05-14

Mats Bergmans bokas snart av Nöjeskällan

Foto: Helmuth Petersson

Mats Bergmans låter meddela att de från och med den 1 juni 2010 byter bokningsbolag.

Efter 26 år hos Leif Hermansson går de nu över till Mats Tigerström på Nöjeskällan.

Mats Bergmans »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1974

P4 Dans träffar Olle Jönsson - om Radiosporten vill

2010-05-13

Foto: Helmuth Petersson

På söndag den 16 maj sänds P4 Dans under förutsättning att radiosporten inte sänder. Om programmet blir av enligt plan kommer vi att få höra då Thomas träffar Lasse Stefanz sångare, Olle Jönsson, som berättar om den nya skivan som kommer ut i slutet av månaden.

Kvällens livemusik står Sannex för. Programledare är som vanligt Thomas Deutgen och programmet sänds då kl 20.03-21.00 (om inte Radiosporten sänder).

2010-05-14: Thomas Deutgen låter precis meddela att detta program kommer att ställas in på grund av radiosporten. Vi återkommer nästa vecka med uppdaterad information om hur kommande program ser ut.

P4 Dans »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1972

Wizex med ny skiva

2010-05-13

Den 25 maj släpper Wizex sin nya skiva Innan det är för sent.

Redan nu finns en radiosingel ute, En kick igen, som är en duett med den gamla Wizexsångerskan Lena Phålson och Anna Sköld som är den nuvarande.

Titelspåret har skrivits av Bobby Ljunggren, Calle Kindbom och Amir Aly. Skivan innehåller och två långliggare från Svensktoppen, omgjorda i Wizextappning. Det är låtarna Wake up och Om du lämnar mig nu.

Wizex »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1941

Andreas i Sannex med i Guldkanalen

2010-05-12

Imorgon bitti (Kristihimmelfärdsdagen) medverkar Andreas Olsson, sångare i Sannex i morgonprogrammet på Guldkanalen.

Missa inte att slå på radion kl 7.15 för att höra vad Andreas säger! Guldkanalen sänds på frekvens 102,6 i Skånetrakten eller så kan man lyssna live via deras websändning.

Sannex »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1973

Conny från Fernandoz i Radio Fryksdalen

2010-05-12

Conny i Radio Fryksdalen

Foto: Angela Kempher

På fredag den 14 maj får vi lyssna på en live intervju med Conny Ohlson från Fernandoz i Radio Fryksdalens program Dansbandstimmen. Även CC & Lee medverkar via telefon. Programmet sänds mellan kl. 13.00–14.00 och perogramledare är Per Olov OLS Olsén.

Du kan lyssna på 100.6 eller 104,1 MHz. En repris sänds kl 22.30-23.30 samma kväll eller så kan du lyssna i efterhand via deras hemsida.

Radio Fryksdalen »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1934

Så här ser Martinez nya buss ut!

2010-05-12

Kapellmästaren i Martinez, Danne Strandberg, berättar för Danslogen:

Arbete med Martinez nya buss

- Panorama i Härnösand har jobbat intensivt och under tidspress med utseendet på vår nya turnébuss! Det unika är att hela bussen är inklädd eller folierad, som det heter, istället för lackad. Över 100 meter folieringsmaterial har gått åt för att få fram den svarta och silvermetallicfärgen som utgör grunden. Sen har logotypearbete kommit till. Sista handen lades då skuggorna runt själva namnet gjordes.

På bakstammen skyltar Härnösands kommun med sin reklamplats. Det är ett fotomontage föreställande Härnösands fina miljöer i olika perspektiv; havet, skidbacken och idyllen har lyfts fram. Härnösand Kommun är samarbetspartner och sponsor till Höga kustens stolthet Martinez! Det är både roligt och hedrande att få vara lite av en ambassadör för vår region, tycker jag, fortsätter Danne.

Inredningen av bussen är inte färdig än utan den kommer att göras iordning mellan Martinez turneér. Ambitionen är att allt ska vara klart inför sommarturnén.

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1946

Första dansbandsdopet som vi skriver om!

2010-05-11

På söndag den 9 maj döptes lille Thilde, dotter till Conny Ohlson i Fernandoz och Katarina Furst, fd sångerska i Sandins. Dopet ägde rum i Lysviks kyrka som ligger vid Frykens strand i Värmland.

Mamma Katarina berättar för Danslogen:

- Det blev en jättemysig dag med släkt, vänner och en strålande sol som glittrade i Frykens vatten. Vi kunde inte önskat oss en finare dag! Vår lilla prinsessa heter nu Signe Thilde Linnéa (Signe efter Connys mormor och Linnéa efter min mormor).

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1970

Götene Folkets Park i konkurs

2010-05-11

Folkets Park i Götene har gått i konkurs. Det var i förra veckan som konkursansökan lämnades in. In i det sista försökte man rädda parken undan konkurs.

Fordringsägare är bland andra Folkparkernas riksförbund, lokala leverantörer, olika orkestrar och obetalda löner.

Det är oklart vad som kommer hända med de arrangemang som är inbokade i sommar.

Nya Lidköpingstidningen »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1969

Vårfinal för ungdomsdanserna i Sundsvall

2010-05-11

Onsdag den 12 maj blir det vårfinal för ungdomsdanserna som har bedrivits som ett projekt i Sundsvall. Projeket har gått under namnet Danskulturprojektet och Black Jack blir bandet som får spela på finalen.

Tidigare band som har deltagit i projektet och spelat på dessa ungdomsdanser har varit Svänzons, Martinez och Shake.

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1968

Fernandoz väljer Biwa som samarbetspartner

2010-05-10

Fernandoz ingår nu i Biwastallet, där ett nytt samarbete har ingåtts mellan Biwa och Fernandoz egen bokare, Kalle Werner. Biwa kommer att ansvara för bandets "Management" och bandet kommer att bokas under denna flagg av både Biwa Management och Kalle Werner.

Avtalet är alltså ett rent Managementavtal och Fernandoz skivutgivning har inget med detta avtal att göra, bandet kommer även i framtiden ge ut sina skivor via Warner.

Ansvarig på Biwa Management, Ingela Norrby, låter hälsa:

- Jag ser mycket positivt på detta samarbete och den start som redan gjorts lovar gott för framtiden! För Fernandoz del ligger vi i startgroparna med en långsiktig satsning på den svenska, norska och finska marknaden, där bandets målsättning att hitta tillbaka till rötterna i stil och repertoar med den härliga, äkta och svängiga dansmusik som Fernandoz står för i fokus!

- Få band kan mäta sig med Fernandoz när det gäller musikalitet och med Anders Nordlund i spetsen är Fernandoz helt enkelt ett av Sveriges allra främsta dansband idag. Så naturligtvis är jag mycket hedrad att Fernandoz valt Biwa som samarbetspartner för sin satsning!

Biwa Management »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1967

Stefan från Larz-Kristerz medverkar i Så ska det låta

2010-05-10

Foto: Angela Kempher

På fredag den 14 maj sänds det nionde programmet av Så ska det låta. Ingen mindre än Stefan Nykvist, sångare i Larz-Kristerz, tävlar då tillsammans med Nanne Grönwall.

Så ska det låta »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1878

Bhonus med ny skiva

2010-05-09

Den 26 maj släpper Bhonus sin nya skiva som heter För allt i världen. På deras hemsida kan man lyssna på smakprov från samtliga låtar.

Inför skivsläppet har bandet fräschat till hemsidan, så gå gärna in där och kolla runt.

Bhonus »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1846

Titanix spelar i Gästhamnen i Valdemarsvik

2010-05-08

Tisdagen 11 maj kl 18.00 kommer Titanix att spela gratis i Gästhamnen i Valdemarsvik. De kommer att göra en spelning på ca 30 min för att tacka alla som stöttade dem i Dansbandskampen.

Direkt efter spelningen blir det skivsläpp och signering av deras nya skiva Drömmar får liv. Titanix hälsar alla välkomna!!

Titanix »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1958

Över 2.400 dansade på galan i Nälden

2010-05-08

Över 2.400 personer dansade på dansgalan som anordnades i Nälden förra helgen. Banden som lockade så många var Jannez, Zlips och Drifters. Dansgalan har funnits i 10 år och har ständigt vuxit i popularitet.

Östersunds Posten »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1964

Mycket på gång med Mona G

2010-05-07

Mona G är på gång! Nu händer det mycket kring henne.

På lördag den 8 maj kommer hon att uppträda mellan kl 11.00-11.30 på ICA Maxi Växjö. Hon kommer att spela några låtar från den nya skivan Monas Countrypärlor" och efter uppträdandet blir det skivförsäljning och signering.

Denna skiva ligger just nu etta på Ginzas försäljningslista över bäst säljande countryskivor.

På söndag den 9 maj medverkar Mona i programmet Cross Country Music som sänds i Radio Nostalgi kl. 13.00-14.00, med repris på måndag kl. 14.00-15.00.

Mona G:s »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1962

Scotts medverkar i Bingolotto

2010-05-07

På söndag den 9 maj kommer Scotts att medverka i Bingolotto. De kommer att spela två låtar från deras senaste skiva Vi gör det igen.

Programmet sänds i TV4 Plus kl.19.00-21.00.

Bingolotto »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1963

Cavalkad spelar på Oxelösund Marknad

2010-05-06

Cavalkad dyker upp på marknaden i Oxelösund

Foto: Helmuth Petersson

På lördag den 8 maj hålls den traditionella marknaden i Oxelösund. Denna har arrangerats av Lions ända sedan 1982 och är ett stort arrangemang som pågår hela dagen.

Ca 175 knallar ställer upp sina alster till försäljning i centrum och uppemot 20.000 besökare brukar komma och fynda och delta i de olika aktiviteterna som Oxelö Marknad har att erbjuda.

I år spelar Cavalkad på scenen vid Järntorget kl. 14.00. Missa inte detta om ni har vägarna förbi!

Oxelö Marknad »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1957

Andreas i Highlights spelar på Golfens Dag

2010-05-06

Foto: Carro Pettersson

På söndag den 9 maj firas Golfens Dag på Salems golfklubb utanför Stockholm. Förutom det uppenbara att man får prova på golf i olika former, så kan man också få lyssna på Andreas Wistrand, sångare i Highlights.

Mellan kl 12.00-13.00 så spelar han i deras golfrestaurang som trubadur, medan gästerna intar en god lunch. Alla får önska sina favoritlåtar också.

Klubben hälsar alla gäster välkomna, golfare som icke-golfare!

Salems golfklubb »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1956

Jarmo fyller 40 år

2010-05-06

Jarmo fyller 40

Idag, torsdag den 6 maj, vill vi fira Jarmo Björkman som fyller 40 år. Jarmo är trummis i Robins.

Vi på Danslogen önskar honom en trevlig födelsedag!

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1954

Melissa har en ny hemsida

2010-05-05

Melissa Williams, den mycket populära sångerskan i Zlips och även känd som jurymedlem i Dansbandskampen, har nu en ny och alldeles egen hemsida. Här kan man enligt henne själv, läsa allt om vem hon är, vad hon gör och vad hon planerar i framtiden.

Kolla gärna in hennes snygga hemsida och passa även på att skriva i gästboken!

Melissa Williams »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1955

Ole Ivars i Radio Fryksdalen

2010-05-05

Lyssna på Ole Ivars i Radio Fryksdalen

På fredag den 7 maj får vi lyssna på en live intervju med Norges största dansband Ole Ivars i Radio Fryksdalens program Dansbandstimmen som sänds mellan kl. 13.00–14.00. Programledare är Per Olov OLS Olsén

Du kan lyssna på 100.6 eller 104,1 MHz. En repris sänds kl 22.30-23.30 samma kväll eller så kan du lyssna i efterhand via deras hemsida.

Radio Fryksdalen »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1933

CC & Lee släpper en ny singel

2010-05-04

Den 12 maj släpper CC & Lee sin nya singel Honey. Redan nu kan man provlyssna på den via denna länk som ligger ute på CC & Lees hemsida.

CC & Lee »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1939

Grattis till Niclas i Matz Bladhs

2010-05-04

Niclas fyller år

Idag, tisagen den 4 maj, fyller Niclas Olén i Matz Bladhs 45 år. Niclas spelar keyboard och dragspel i bandet.

Vi på Danslogen gratulerar honom och hoppas han får en härlig födelsedag.

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1952

Clara, ny sångerska i Ace of Base?

2010-05-03

Clara Hagman, ny sångerska i Ace of Base?

I höstas kunde Danslogen berätta att Clara Hagman, dotter till Shakes basist Peter Ericsons, skulle medverka i Idol. Det går tydligen bra för henne nu.

Enligt Expressen är det Clara som ska ta över rollen som sångerska i Ace of Bace efter att Jenny Berggren valt att satsa på en solokarriär.

Expressen »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1950

Streaplers fick pris som Årets företagare

2010-05-03

Foto: Bild från Streaplers hemsida

Kungälvs kommun har utsett vinnarna av det traditionella priset Årets företagare som i år gick till ingen mindre än tvillingar Håkan och Göran Liljeblad i Streaplers.

De fick priset för att under drygt 50 år ha bidragit till att sätta Kungälv på den musikaliska kartan. Under en ceremoni med middag fick de ta emot diplom, blommor och hyllningar.

Inte nog med detta, ceremonin hölls den 29 april som var tvillingarnas födelsedag. En bättre present lär ju vara svår att hitta! Danslogen får passa på att gratulera i efterskott.

Streaplers »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1948

En baby har sett dagens ljus i The Playtones

2010-05-03

Peter blev pappa i natt

Foto: Angela Kempher

I natt blev Peter Andersson i The Platyones pappa till en son. Peters kollega i bandet, Per, berättar för Danslogen:

Peters sambo Lovisa gick över tiden någon vecka men allt gick bra vid förlossningen. Nu kommer Peter att vara hemma ytterligare några veckor och ägna sig åt familjen. Han har sedan tidigare en dotter. I slutet av maj kommer han tillbaka till The Playtones. Fram tills dess har vi turen att Berra Karlsson (som spelat med bland annat Kvinnaböske) och Conny Olsson, från Fernandoz, kan vikariera för honom.

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1949

SM i rullstolsdans

2010-05-03

Lördagen den 8 maj går SM i rullstolsdans av stapeln i Munktellarenan i Eskilstuna, som en del av de Svenska Handikappidrottsspelen.

Arrangemanget består av flera fristående tävlingar och man tävlar i både olika klasser och grenar. Danserna man tävlar i är bugg, hambo och freestyle.

Mer information om sporten kan ni få på Danspalatset.se, där man även kan se en liten film från en tävling.

Svenska Handikappidrottsspelen 2010 »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1932

Grattis till Peter i Kindbergs

2010-05-03

Peter fyller år

Foto: Angela Kempher

Idag, måndagen den 3 maj, är det dags att fira Peter Hansson som fyller år. Peter är gitarrist i Kindbergs.

Stort grattis på födelesdagen önskar Danslogen. Hoppas det blir en härlig födelsedag!

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1947

Ombord med Black Jack på Cinderella

2010-05-02

Black Jack kör in och Micke Ahlgrens kör ut

Foto: Angela Kempher

Danslogen hade förmånen att få hänga med Black Jack då de gick ombord på Viking Cinderella för ett par spelningar. På bildäck mötte vi Micke Ahlgrens som precis hade packat ihop och var på väg ut från båten. Peder Matz, Black Jacks keyboardist berättar:

- Det är här på bildäck banden träffas och hinner utväxla några ord medan vi lastar och lossar. Normalt får vi ha kvar bussen ombord också men idag ska de ha en mässa här på däcket, så vi kör bara in bussen för att lasta av alla våra prylar.

Black Jack packar upp

Hur mycket utrustning har ni med er?

- Då vi spelar på båtarna behöver vi inte ta med allt vi har ombord eftersom det finns viss utrustning på plats. Våra saker väger totalt ungefär 1,5 ton.

Är det inte besvärligt att släpa omkring på allt?

- Visst är det mycket jobb, men det går på rutin också. Här på Cinderella är det smidigast av alla båtarna. Man kommer direkt in i hissen från bildäck och sedan är man nästan framme vid scenen då man kommer upp.

Black Jack riggar scenen på Cinderella

Hur lång tid tar det att packa upp eller ner?

- Det tar inte mer än ca 1,5 timmar. Alla har sina områden de sköter om och vi har ju gjort detta några gånger.

Ni firar snart 20-års jubileum, har ni något speciellt inplanerat framöver?

- Black Jacks eget jubileum är nästa år, vi får se vad vi hittar på. Alltid blir det väl något roligt. Redan nu i år firar filmen Black Jack 20 år. Den är fortfarande lika populär och låten Inget stoppar oss nu är nästan större än någonsin, säger Tony Ljungström, sångaren i bandet. Från den tiden är det bara jag som är med. I filmen var det studiomusiker och skådespelare.

Rycker det i dansbenen nu när ni blivit påminda om denna jättehit, så kan ni dansa närmast till bandet på Sägnernas Hus i Sandhem fredagen den 7 maj eller på Dans In i Stockholm på lördag den 8 maj.

- - - - - - - - - - - - - - - - -

Håll även utkik efter kommande tävlingar. Någon gång framöver kommer deras skiva att vara i potten.

Danslogen »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/976

Martinez spelade på COOP i Härnösand

2010-05-02

Foto: Monica Lundell

När majbrasorna hade slocknat tändes en ny låga inne på Coop Forum i Härnösand. Coop är en av guldsponsorerna till Härnösands Dansbandsfestival och mitt på dagen den första maj genomfördes den första upptakten till sommarens stora evenemang i Härnösand. Lars T Johansson, som är en känd profil i Ångermanland, greppade mikrofonen och hälsade den förväntansfulla publiken och kunderna inne på Coop Forum välkommen innan Martinez brakade loss i en skön bugg mitt i varuhuset.

Dansklubbarna Spirorna och Härnösands Danssportklubb dansade så det ångade bland varuskeppen! Under hela aktiviteten var det totalstopp i kundvagnsgångarna när folk i massor ville se och höra denna ovanliga händelse på Coop! "Lillan" Vestman, Martinez sångerska, upplevde detta som en väldigt annorlunda spelning och passade samtidigt på att ta sig en dans själv på varutorget. Skrattande sa hon att det var publik från alla håll och kanter och fick snurra runt med jämna mellanrum för att hinna fånga den stora publiken!

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1945

Våryran på Fagersta Brukshotell

2010-05-01

Torsdag den 13 maj går Våryran av stapeln på Fagersta Brukshotell. Barbados bjuder upp till dans och tillfället till ära har hotellet tagit fram ett par fördelaktiga danspaket för Danslogens besökare.

För mer information om detta, se Danslogens Evenemangstips eller hotellets hemsida.

Fagersta Brukshotell hälsar alla gäster hjärtligt välkomna!

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1929

Arvingarna medverkar i Bingolotto

2010-05-01

Arvingarna spelar i Bingolotto

På söndag den 2 maj kommer Arvingarna att medverka i Bingolotto. De kommer att spela två låtar från deras senaste skiva Underbar.

Programmet sänds i TV4 Plus med början kl 19.00.

Bingolotto »

Länk till denna nyhet: https://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/1944