Arkiv dansnyheter

Dansnyheter 2021

Dansnyheter 2020

Dansnyheter 2019

Dansnyheter 2018

Dansnyheter 2017

Dansnyheter 2016

Dansnyheter 2015

Dansnyheter 2014

Dansnyheter 2013

Dansnyheter 2012

Dansnyheter 2011

Dansnyheter 2010

Dansnyheter 2009

Dansnyheter 2008

Dansnyheter 2007

Antal nyheter: 1

Anna och Lillen väntar barn!

2011-06-26

Per-Erik "Lillen" Tagesson, trummis i Scotts, och Anna Sköld, sångerska i Wizex, väntar barn i slutet av november. Danslogen har pratat med det lyckliga och förväntasfulla paret.

Hur känns det?

Lillen: - Vi är jättelyckliga, stolta, glada och ser fram emot detta. Det är helt klart det största som hänt oss och det ska bli helt underbart att bli föräldrar! Det är också något vi planerade och inget som skett av en slump.

Anna: - Det är så klart det största som hänt! Jag har alltid velat bli mamma, men sången och karriären fick komma före. Det har inte heller känts rätt tidigare. Med Lillen föll alla bitarna på plats. Det är en dröm som kommer att förverkligas och jag är jättelycklig! Vi är så lyckliga tillsammans och allt känns fantastiskt roligt!

Hur ser er vardag ut?

- Vi bor tillsammans i ett hus i Osby, som Anna hade innan vi träffades. Det ligger vackert och mysigt till alldeles brevid en sjö. Vi bor in oss gemensamt här nu och nästar in oss inför framtiden. Vi gillar att ta det lugnt, njuta av varandras sällskap, äta gott och ha det bra tillsammans.

- Eftersom vi turnerar med respektive band mest på helgerna har vi ledigt tillsammans i veckorna, så vi hinner ha mycket ledig tid ihop vilket känns lyxigt.

Anna, hur fungerar det att vara gravid och turnera?

- Så här långt har det gått jättebra. Jag mådde lite illa i början och var trött, men det är inget att prata om. Jag mår oförskämt bra nu. Jag kommer att köra på och turnera så länge jag orkar och kroppen inte säger ifrån.

- Kläderna börjar redan sitta åt och det syns att jag är gravid nu i fjärde månaden. Vi ville gå ut med det så att det blir officiellt nu också.

Har ni funderat på hur ni gör med föräldraledigheten?

Anna: - Det beror helt på hur jag kommer att må. Jag har så klart pratat med grabbarna i Wizex och vi kommer att planera för min ledighet längre fram. Jag kör i alla fall på så länge kroppen orkar och sedan vill jag ha en längre mammaledighet. Hur det blir med ersättare i Wizex får vi se. Thomas sjunger ju också, men någon vikarie kommer även att tas in.

Lillen: - Jag kommer också att vara pappaledig framöver, men inget är ännu bestämt om hur det blir. Klart är i alla fall att ingen av oss kommer att sluta i våra respektive band.

Danslogen önskar paret alla lycka och ser fram emot att få skriva om den första (?) dansbandsbabyn som kommer från föräldrar i två olika band.

Länk till denna nyhet: http://www.danslogen.se/dansnyheter/nyhet/2755